Pantofi sport femei Asics GEL-NIMBUS 20

Pantofi sport femei Asics GEL-NIMBUS 20

Pantofi sport femei Asics GEL-NIMBUS 20

  • Brand:Asics
  • Product Code: T850N.2121
  • Availability:In Stock
  • 840.00 lei

  • Ex Tax:840.00 lei

Available Options

DETALII PRODUS

La 20 de ani de la lansare, Nimbus 20 ofera o miscare netedă și confortabilă. Cu tehnologia ASICS®s, sistemul revoluționar din material foarte usor FlyteFoam® Nimbus 20 servește pentru alergătorii neutrii de toate nivelele. FluidFit®-ul său de înaltă densitate din jacquard se adaptează în mod strategic mișcării naturale a piciorului, în timp ce suprapunerile tipărite 3-D oferă suport suplimentar pentru a vă oferi o potrivire personalizata care să vă mențină km după km.

FLYTEFOAM® MIDSOLE TECHNOLOGY

Tehnologia FlyteFoam oferă o întoarcere excepțională și o reacție indiferent de distanța, folosind fibrele super organice pentru a reduce ambalarea care se întâmplă în mod tradițional cu spumă mai moale, cu densitate redusă.

FLUIDRIDE® MIDSOLE

FluidRide® oferă combinația finală de proprietăți de întoarcere și amortizare cu greutate redusă și durabilitate excepțională.

REARFOOT și FOREFOOT GEL®

Atenuează șocul călcâiul în timpul fazelor de impact cu solul și permite mișcarea în mai multe planuri, oferind o amortizare mai buna

FLUIDFIT® UPPER

Tehnologia FluidFit® combină plasa de întindere multi-direcțională cu întărituri întinse care se adaptează piciorului atletului, creand o potrivire cu mănuși cu adevărat personalizată.

Constructie fara cusaturi

HEEL CLUTCHING ™

Ecranul pentru călcări exoskeletal oferă un suport îmbunătățit și creează un mediu îmbunătățit de montare a călcâiului.

TEHNOLOGIA SISTEMULUI TRUSSTIC ™

Această tehnologie Trusstic System® integrează construcția Guidance Line® pentru o eficiență sporită a mersului, asigurând în același timp integritatea structurală a piciorului.

 

ORTHOLITE® X-40 SOCKLINER

Acest brant premium are proprietăți de rebound superioare, oferind în același timp o excelentă gestionare a umidității și un nivel ridicat de respirabilitate (Ortholite este o marcă înregistrată a ATP Manufacturing LLC.)

Greutate

305g

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good